“Анубис и Изида” – Енергийно пречистване с шунгит или билки

Една нова и интересна процедура

Тази процедура има два варианта. Може да се извърши както с шунгит, така и с билки в зависимост от какво има нужда клиента. Процедурата се извършва върху гърба на клиента. Нареждат се 7-те камъчета шунгит, а за по-силно енергийно пречистване може да се постави и пирамида направена от шунгит на мястото с най-ниска енергия. Това място се усеща много лесно, защото около него няма почти никаква активност. 7-те камъчета отговарят за 7-те чакри в човешкото тяло.

Използвайки Рейки, се свързвам с човека, като едновременно с това засилвам енергията на камъните върху него. От тук нататък процедурата става индивидуална и се нагажда към нуждите на човека. Всички движения, които извършвам и местата, до които се докосвам, зависят изцяло от клиента. Никога две процедури не могат да бъдат еднакви, защото всеки човек е различен, както и всяко енергийно пречистване.

Самия клиент може да изпадне в медитативно състояние и в някои от случаите да вижда същото, което вижда и практикуващия. Това зависи от степента на свързване между двамата. Колкото повече е отпуснат и отворен човек, толкова повече неща ще научи за себе си. Това важи и за енергийното пречистване. Когато човек е готов да пусне старото и да направи място на новото, енергийното пречистване има по-голям ефект.

Камъчетата се изчистват задължително след всеки клиент много внимателно и стоят накиснати в изворна вода, за да не се смесват енергиите от различните хора.

Процедурата с билките е същата. Използвам 7 различни билки, които отново отговарят на 7-те чакри. Тази процедура обаче я препоръчвам на хора, които имат здравословни проблеми.

В края на всяка процедура прекарвам около десетина минути разговаряйки с клиента. През това време споделям с него най-съществените неща, които съм видяла и които могат да му бъдат от полза за в бъдеще, за да се предпази или да оздравее.

Успехът на всяка една процедура зависи както от практикуващият, така и от отдадеността на клиента и колко силно той сам иска да си помогне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *