За женската енергия

Какво означава да си жена?

В днешно време да си истинска жена означава да можеш да манипулираш мъжете, да се обшичаш добре и в зависимост от случая предизвикателно, да се гримираш и да правиш различни муцунки, за да получиш това или този, който искаш. Напълно са забравили за силата на женската енергия.

Жените сякаш са се фокусирали върху това какво нямат и се стремят на всяка цена да го получат, вчесто да погледнат вътре в себе си и да открият какво имат. И нека ви разкрия една тайна – ние имаме всичко и не се нуждаем от нищо и никой да ни запълва празнините, които сме си измислили, че зеят в нас.

Има и друг вид жени, които са се фокусирали тотално върху семейството си, децата и съпруга си. Тези жени са герои от една страна, защото се изисква огромна сила и търпение да се справят с всичките задължения в къщи. Но те забравят за самите себе си, забравят кои са в действителност и са се хванали за семейството си като удавник за сламка. Много често започват да контролират всичко и всички около себе си или се занемаряват и в резултат съпрузите им губят интерес и остават с тях само защото така е редно.

Истинската жена

Истинската жена не е нито едно от по-горе изброените. Нейната силна енергия усеща веднага щом влезе някъде. Няма значение дали е облечена в скъпа рокля или е изкусно гримирана. Тя не хваща окото на мъжа, а неговия Дух, защото истинската жена е свободна. Енергията й не може да се сравни с нищо друго. Тя е независима и изцяло в пълнотата. Такива жени не се срещат често. Те са осъзнати, знаят какво искат и защо го искат. Те се грижат за семействата си със същата любов, с която се грижат за себе си. Тяхната силна енергия помага на мъжа да се изгради в материалния свят. А той от своя страна помага на нея да се изгради в духовния. Истинската жена не прави компромиси със себе си, тя следва истината и к служи. Тя е преластителка, майка, съпруга, сестра и приятелка.

На тези жени не им е нужно да манипулират, защото те говорят от сърце. Те са нежни и в същото време проявяват сила, когато е нужно. Те са учители и ученици. Носейки чистотата на женската енергия в себе си, тези жени могат да постигнат всичко, което пожелаят и да се развиват в различни насоки. Истинската жена не е ничия слугиня. Нейната енергия поглъща всичко около себе си. Тя е силна, не защото до нея има мъж, а защото знае коя е всъщност – богиня, облечена в човешко тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *