Рейки

Какво представлява Рейки?

За повечето хора Рейки е просто енергийно лечение или вариант за спасение. За мен Рейки започва да се превръща в начин на живот. Чисто и просто Рейки е най-силната вибрация, която съществува на този свят, а именно тази на любовта. И именно чрез нея ни се дава възможност да лекуваме както себе си така и другите.

Рейки е лечение чрез използване на символи и енергия, която тече през нас и се влива чрез допир на нашите длани до друг човек или до самите нас. Този вид лечение се използва най-често върху пациенти, които се подлагат на химиотерапия. Прилагането на това енергийно лечение върху пациента по време на химиотерапията намалява щетите, които се нанасят върху неговото тяло.

Но Рейки е много повече от начин за лечение. То изтръгва негативните емоции от нашите мисли или ни помага да се изправим срещу тях. То ни дава ни сили да ги преодолеем Но това зависи от нас и дали искаме само временно спасение или наистина да опознаем себе си.

Високата вибрация на Рейки позволява на практикуващия да сканира напълно тялото на човек и да открие голяма част от нередностите, които се случват в него. Рейки се използва за диагностика на болести, но практикуващия все пак приканва своя клиент да се консултира с лекар.

Как аз използвам Рейки

Лично аз най-често използвам този метод, за да открия каква емоция или случка е предизвикала дадена болест или смущение в тялото и ума на човек. След което правя кратка консултация и давам възможност на клиента сам да се изправи срещу проблема. В крайна сметка ние сами създаваме своите проблеми, болки, емоционални състояния и болести. Следователно само ние самите можем да се изправим срещу тях и да ги преодолеем. Това енергийно лечение просто ни показва пътя, по който да тръгнем и ни дава вътрешна сила.

Самото усещане на релаксация след процедурата не може да се сравни с нищо друго, защото по време на нея, човек също се изправя срещу себе си и има възможност да преодолее всеки един проблем заседнал в душата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *