“Вътрешна сила” – Комбинация от Рейки и Холистичен Масаж

Какво представлява?

Още от както започнах първото ниво в Академията в Лондон, ми дойде идеята за процедура, която помага на хората да се отърсят от емоционалните си проблеми и да ги освободи. Тогава все още не знаех как точно ще се извършва и какво ще включва. Чак след като взех второто ниво на Рейки в Лондон, събрах двете неща в едно. Комбинацията между Рейки и холистичен масаж, изчиства голяма част от блокажите, които сме създали по чакрите си. Тя освобождава заседналите емоции, използвайки нашата вътрешна сила. 

По време на процедурата се използват три от четирите символа на Рейки. Те служат за свързване, засилване на вътрешната енергия и освобождаване на емоциите от ума. Заедно с тях се напяват и котодамите свързани със символите. Масажът върху гърба, не е пълен и има за цел само и единствено да раздвижи енергията по гръбначния стълб. Както и да изхвърли блокажите далеч от тялото.

Движенията, които се извършват, не са типичните за Рейки. Практикуващият се настройва в зависимост от своя клиент и за това тази процедура е наистина уникална. 

Процедурата има различно времетраене в зависимост от индивидуалните нужди на човек и се извършва върху гърба и главата му. Имайте предвид, че консултацията след процедурата е от изклщчително значение. Тя ще ви помогне да разберете как и защо сте натрупали това напрежение вътре в себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *