За автора – Виктория Станкова

Приказка за моят живот

Кръстили са ме Виктория Станкова. Винаги съм знаела, че животът е нещо повече от това да учиш, работиш и да създадеш семейство. Тази човешка механика винаги ме е карала да се чувствам като робот, не ми е давала удовлетворение или възможност да разгърна потенциала си напълно.

Живях в един от най-големите градове в света – Лондон, където завърших магистратура и започнах работа като счетоводител в една фирма за недвижими имоти. Този град ми даде изключително много възможности – да пътувам, да се развивам, да се забавлявам, но нещо все не стигаше. Не бях себе си.

Какво се промени?

Един ден мой приятел ми спомена за академията, която се основава на херметичното познание и как тя е променила живота му. Разказа ми за това как всеки от нас има интуиция, която може да използва, за да създава това, което обича. Проблемът беше, че аз не знаех какво обичам или бях забравила.

Тази академия промени и моя живот, защото ми припомни коя съм аз. Показа ми как си губя времето живеейки мечтите и изпълнявайки очакванията на някой друг. Напуснах сигурната си работа като счетоводител, на която скоро щяха да ме повишат и се записах на курс за холистичен масаж. В момента, в който за пръв път правих масаж, усетих как енергията ми се засилва отвътре и изпитах силна радост. Правенето на масажи ме зарежда и това е едно от нещата, които не възприемам като работа, а като признание.

Втората стъпка в новия ми живот беше да се запиша на курс за Рейки. Открих най-добрия учител, който можеше да съществува. Той ми показа цял един нов свят, който просто е стоял заключен в мен. Рейки стана част от живота ми, която споделям с всеки желаещ.

Едно от най-големите ми открития за самата мен беше, че чрез медитация мога да общувам с растенията. Те ми споделят за какво и как мога да ги използвам, за да лекувам чрез тях. Рецептите, които ще намерите в раздела на тази страница, са изпитани и работят.

Херметизмът ме тласна да открия пътя към истинската ми същност, да открия своята цел и с малки стъпки все повече се приближавам към нея. Най-после живея собствения си живот. Това е историята на Виктория Станкова, която не свършва до тук.

Идеята на тази страница е запозная хората с богатстватвата на природата и как те могат да ги използват. Както и да ги вдъхновя да живеят истинската си същност и да създават това, което обичат.

 

За контакти:
e-mail: ladyoftheforest88@abv.bg
instagram: ladyoftheforest88
facebook: circle of truth

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *